Medewerkers

Stronkhorst 600600

C.H. Stronkhorst

Huisarts,

Huisarts Cora Stronkhorst
BIG registratie 79031254401

Is in januari 1991 afgestudeerd als arts en sinds 1995 werkzaam als huisarts. Na haar afstuderen werkte zij een aantal jaren in het ziekenhuis als arts-assistent interne geneeskunde, chirurgie, gynaecologie en psychiatrie, om vervolgens de huisartsopleiding af te ronden. Zij werkte kortdurend als waarnemer en had een praktijk in Rotterdam en heeft later de overstap gemaakt naar Haarlem, om daar als integraal huisarts werkzaam te zijn.

Vanuit een diep verlangen om holistisch te werken volgde zij diverse opleidingen; o.a. acupunctuur, Chinese fytotherapie, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en homeopathie.
Internationale werkervaring deed zij op in Ghana: primary health care project,
China: acupunctuur stage,
India: project Medical Checks for Children
en in Engeland als huisarts.

IMG-20220428-WA0000 copy

Malahat Hamzad

Doktersassistente

Malahat Hamzad

Is op werkdagen aanwezig van 08:00 - 16:30 hr.
U kunt haar bellen voor diverse zaken, van 8.00-12.00 hr. en van 14.00-16.00 hr.. Malahat heeft een geheimhoudingsplicht.

Brenda Duits 600600

Brenda Duits

POH-GGZ

Brenda Duits
Is werkzaam als POH-GGZ voor huisartsenpraktijk Stronkhorst.

Bij psychische, pychosociale en/of psychosomatische klachten kan de huisarts je adviseren een afspraak met mij te maken. Samen zullen wij onderzoeken welke factoren meespelen of mee hebben gespeeld in het ontstaan en/of in stand houden van de klachten. Met die informatie zal het pad richting verbetering stap voor stap inzichtelijk worden. Psycho-educatie; technieken uit cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering; psychotherapeutische technieken; innerlijk kind therapie; EMDR en eventueel tekenanalyse zal hierbij op maat worden ingezet.

Centraal in mijn aanpak staat samenwerken. Ieder mens heeft een blinde vlek, waarvan het onmogelijk is om daar zelf naar te kijken. Door nieuwgierigheid, oefeningen en opdrachten zullen we daar op jouw tempo licht op laten schijnen. Jij hebt alle informatie al in je, ik help je de informatie naar voren te halen en oude ballast te onderscheiden van wat in het hier en nu goed voor jou is.

Indien er meer nodig blijkt dan ik je vanuit de functie van POH-GGZ kan bieden, wordt in overleg met jou en de huisarts overgegaan tot een doorverwijzing elders.

Naast het werk als POH-GGZ ben ik werkzaam bij Be Based, praktijk voor psychologie en access bars behandelingen. Tevens werk ik vanuit Be Based als ZZP-er voor diverse opdrachtgevers op aanvraag. In mijn vrije tijd buiten werk volg ik opleiding/cursus/studie omdat ik denk dat ik nooit uitgeleerd zal zijn. Ik houd van: lezen, meditatie en schrijven; tennis, yoga, hardlopen en wandelen (alleen of samen met mens en/of hond).

Wist u dat u uw herhaalmedicatie online bij ons aan kunt vragen?
Translate »
Call Now Button